Educatie

Het realiseren van uw beleidsdoelen is vaak afhankelijk van breed draagvlak.
< Productoverzicht
  • Ecologisch beheer
  • Landschap
  • Natuurbeheer
  • Waterbeheer

Voor elke organisatie, maar zeker voor gemeenten en waterschappen, is het realiseren van beleidsdoelen vaak afhankelijk van draagvlak in de samenleving. Eén van de manieren waarop u dat zou kunnen doen is het organiseren van educatie voor schoolkinderen, jeugd of volwassen. Educatie en vooral educatie op het gebied van natuur en landschap is een vak apart. Kennis en ervaring die u zelf vaak niet in huis hebt. 

Meer weten

Wilt u weten welke educatieve programma’s Natuurlijke Zaken in het verleden heeft uitgevoerd? Ga dan eens in gesprek met onze adviseur. Hij komt bij u langs, bespreekt uw specifieke probleem en wisselt ideeën uit. Na het gesprek ontvangt u een schriftelijk voorstel voor een educatieprogramma samen met een offerte op maat. Het educatieprogramma ontwikkelen we helemaal samen met u.

Ervaren adviseurs

Onze adviseurs hebben veel ervaring in het betrekken van kinderen, jeugd en volwassenen bij de natuur en leefomgeving met allerlei vormen van educatie. Dit doen zij zo laagdrempelig en informeel mogelijk. Als het nodig is, zetten wij ons netwerk in om games en online toepassingen te ontwikkelen. De basis blijft altijd wat er buiten gebeurt en leeft. Onze enthousiaste adviseur komt graag langs om uw vraag te bespreken.

Gerelateerde producten

Betrokken bewoners en medewerkers leveren een positieve bijdrage aan uw project.
Gebiedsontwikkeling Landschap Waterbeheer
Participatie
Een effectieve training in het ecologisch beheren van groen.
Ecologisch beheer Natuurbeheer
Advies
Na de training inventarisen medewerkers en vrijwilligers zelf flora en fauna.
Natuurbeheer Natuurwetgeving
Participatie

Voordelen

  • Educatieve programma’s op maat
  • Draagvlak voor uw werk
  • Kennis, enthousiasme en ervaring