Kwaliteitsscan wandelroutes

Alle mogelijkheden voor wandelaars in beeld
< Productoverzicht
  • Gebiedsontwikkeling
  • Recreatie

Wandelen is de grootste vrijetijdsbesteding in Nederland. De doelgroep wordt met de dag groter en daarbij groeit de vraag naar kwalitatief goede wandelroutes. Uit onderzoek weten we dat wandelaars bij voorkeur afwisselende en goed bereikbare wandelroutes zoeken in de buurt  van steden of dorpen. 

Routes in beeld

Wilt u het wandelaanbod in uw gemeente interessanter maken voor wandelaars? En heeft u in uw gemeente verschillende wandel- of recreatiemogelijkheden, maar zijn die nog redelijk versnipperd? Schakel dan onze expert in. Hij heeft veel ervaring met het koppelen van recreatiemogelijkheden bij verschillende gemeenten in Noord-Holland. Naast het koppelen van recreatiemogelijkheden kan hij u ook adviseren over de juiste route-informatie. Door routes te koppelen en informatie toe te voegen, maakt u uw gemeente aantrekkelijk voor wandelaars. Bovendien biedt u ondernemers en horeca langs de routes kansen om extra inkomsten te genereren.

Als u een afspraak maakt met onze expert, dan komt hij bij u langs en brengt samen met u in kaart welke wandelroutes uw gemeente heeft. Na dit gesprek ontvangt u een offerte op maat en gaat onze expert met de routescan aan de slag. De routescan is een rapport dat in beeld brengt waar mooie wandelroutes liggen binnen de gemeente en welke locaties kansen bieden voor nieuwe paden. Onze expert kent alle mogelijkheden voor financiering van aanpassing en ontwikkeling van recreatieve paden. Een overzicht van de mogelijkheden en betrokken partners vindt u in het eindrapport. Zo kunt u direct aan de slag. 

  • wandelpaden
  • bewegwijzering routes
  • recreatiemogelijkheden

Gerelateerde producten

Wandelend, fietsend of varend maken mensen kennis met uw gebied.
Cultuurhistorie Gebiedsontwikkeling Recreatie
Advies
Duurzame, handgemaakte producten uit eigen werkplaats.
Ecologisch beheer Recreatie
Uitvoering
Duurzame, handgemaakte producten uit eigen werkplaats.
Recreatie
Uitvoering

Voordelen

  • Een plan op maat en klaar voor uitvoering
  • Een mooi overzicht met aantrekkelijke routes
  • Overzicht met financieringsmogelijkheden en
  • Aantrekkelijke samenwerkingspartners