Recreatieproducten

Maak uw gebied mooier met duurzame veilige producten uit eigen werkplaats.
< Productoverzicht
  • Ecologisch beheer
  • Recreatie

U hebt een gebied, stadspark, wandel- of fietsroute dat u wilt inrichten met bruggetjes, overstapjes, speeltoestellen, informatiepanelen, picknickbanken etc. U vindt het belangrijk dat bij de aanleg gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en dat er uiteraard rekening wordt gehouden met veiligheidsaspecten. De juiste producten die helemaal voldoen aan uw wensen zijn echter moeilijk te vinden.  

Aanpak

Neem in dat geval contact op met onze adviseur. Zij komt bij u langs voor een gesprek. En samen met u brengt zij uw wensen in kaart en geeft advies over producten die het beste passen bij uw project. Bij de aanleg en ontwikkeling houden wij rekening met ecologische aspecten en gebruiken wij alleen duurzame materialen. De meeste producten maken wij in onze eigen werkplaats en veiligheid staat bij ons voorop. Het plaatsen kunt u zelf doen of uitbesteden aan Natuurlijke zaken.

Onderhoud

Als recreatieve voorzieningen deel uitmaken van een stadspark of een recreatiegebied dan is het belangrijk dat struinpaden, speelvelden, een mountainbike parcours en rondom speeltoestellen wordt gemaaid. Dit werk kan worden uitgevoerd door Natuurlijke Zaken. Dit kunt u ook met onze adviseur bespreken. Net zoals het onderhoud van alle recreatieve voorzieningen die u heeft gekozen.

Aanpak

Na een inventarisatiegesprek ontvangt u een plan van aanpak en/of een offerte. Dat is afhankelijk van uw vraag. En altijd helemaal conform uw wensen en budget. U kunt kosten besparen door een deel van de werkzaamheden zelf uit te voeren. Bijvoorbeeld met inzet van vrijwilligers.

  • bruggetjes
  • informatiepanelen
  • picknickbanken

Gerelateerde producten

Recreatiemogelijkheden voor wandelaars in uw gemeente overzichtelijk in kaart gebracht.
Gebiedsontwikkeling Recreatie
Onderzoek
Wandelend, fietsend of varend maken mensen kennis met uw gebied.
Cultuurhistorie Gebiedsontwikkeling Recreatie
Advies
Duurzame, handgemaakte producten uit eigen werkplaats.
Recreatie
Uitvoering

Voordelen

  • Duurzame producten
  • In eigen huis gemaakt
  • Conform uw wensen en budget
  • Aanleg en onderhoud snel geregeld